Waterbehandeling

voor particulier gebruik

Waterbehandeling

voor particulier gebruik

Uw waterleverancier garandeert u de aanvoer van het beste drinkwater voor bij u thuis. Via de waterleidingen en door onderhoudswerkzaamheden kunnen er in veel regio’s toch vuil, roestdeeltjes en kalkaanslag in uw installatie terechtkomen.

De mogelijke gevolgen hiervan variëren van dure reparaties tot hogere energiekosten, verstopte leidingen en kalkaanslag op en in uw huishoudelijke apparaten, armaturen en douchekoppen.

Huishoudelijke waterbehandeling producten van Wisse Techniek garanderen zuiver drinkwater van de hoogste kwaliteit voor een breed scala aan huishoudelijke apparaten. Met de waterbehandeling voor particulieren geniet u van zijdezacht ‘parelzuiver’- water voor bad en douche, schoon en mineraalrijk drinkwater uit de kraan en van de ideale bescherming tegen kalkaanslag en corrosie. De waterzuivering van WisseTechniek filtratie-, onthardings-, kalkaanslagbeschermings- en mineraaldoseringssystemen bieden uw leidingsysteem, zonne-energiepanelen, verwarming en uw huishoudelijke apparaten de beste bescherming.

Met onze filtersystemen voor keukens wordt uw water een delicatesse, doordat u het doodnormale kraanwater bij u thuis in heerlijk drinkwater verandert en u de geur- en smaakbeperkende stoffen (zoals chloor) en pigmenten (zoals bodemstoffen) volledig verwijdert.

Met onze trendy badkamerproducten is het ellenlange schrobben en poetsen van doucheschermen, armaturen, kranen en tegels met chemische reinigingsmiddelen in één klap overbodig.

Neem contact op

DWT GroepVestiging Goes

Amundsenweg 13
4462 GP Goes

  • Komo Instal
  • Dekra BRL6010
  • VCA

Wilt u meer informatie of wilt u een afspraak maken?
Neem gerust contact op voor meer informatie.