Bedrijfsprofiel

DWT Groep

DWT Groep bestaat uit 2 middelgrote ondernemingen; Delta Techniek en Installatiebedrijf Wisse. Deze twee bedrijven vormen samen een middelgrote speler in de installatiemarkt.

Al vanaf  1953 hebben deze bedrijven zich ontwikkeld van een loodgietersbedrijf naar een totaalinstallateur. Onder één vakkundig dak regelen wij al uw installatiewerkzaamheden met als voordeel één aanspreekpunt voor al uw vragen.

Onze groep bestaat uit drie afdelingen: installatieadvies en engineering, projecten en technisch onderhoud en service.

Vanuit deze drie afdelingen kunnen projecten als “design and built”, maar ook projecten waarbij een meerjarenonderhoudsplan bij vereist is, door ons uitgewerkt worden. BIM is hierbij tevens een hulpmiddel die wij door onze gehele organisatie gebruiken om de bouwpartners van de juiste informatie te voorzien en onze medewerkers van de juiste informatie op de bouwplaats.

Het hebben van één aanspreekpunt voor uw bouwprojecten en gebouwonderhoud biedt u als voordeel dat de betrokkenheid hoog is en u minder kosten heeft op gebied van ontwerp, projectleiding en uitvoering.

Wij richten ons op zowel de zakelijke-, industriële- als de particuliere markt en verzorgen installaties voor nieuwbouw- en renovatieprojecten.

DWT Groep is een no-nonsens bedrijf die op basis van integriteit, respect en vertrouwen werkt met als doel het streven naar een win-win situatie waarin het behalen van een juiste prijs-kwaliteitverhouding voorop staat.

Het werkgebied van DWT Groep is Zeeland, Zuid-Holland en West-Brabant.  Door onze 4 vestigingen te Goes, Middelharnis, Sint Philipsland en Zierikzee zijn we in staat om regionaal te opereren.

Zie voor meer info: www.dwtgroep.nl

Neem contact op

DWT GroepVestiging Goes

Amundsenweg 13
4462 GP Goes

  • Komo Instal
  • Dekra BRL6010
  • VCA

Wilt u meer informatie of wilt u een afspraak maken?
Neem gerust contact op voor meer informatie.