Bedrijfsprofiel

van Wisse Techniek

Wisse Techniek, als loodgietersbedrijf begonnen en inmiddels uitgegroeid tot totaalinstallateur.

In 1953, vlak na de watersnoodramp, startte Rinus Wisse een bedrijf dat loodgieterswerkzaamheden uitvoerde. De omvangrijke herstelwerkzaamheden na de watersnood, gevolgd door de komst van aardgas, zorgde in die tijd voor een grote vraag naar loodgieters.

Vanuit het loodgietersbedrijf werd begin jaren zeventig ook elektra toegevoegd aan het dienstenpakket van Wisse Techniek. Tot aan de jaren 80 werkte Wisse vanuit Kortgene. Omdat uitbreiding niet mogelijk was en het bedrijf dringend behoefte had aan meer ruimte, betrok Wisse het huidige pand aan de Verrijn Stuartweg in Goes. In de jaren 90 werd het dienstenpakket aangevuld met verwarmingsinstallaties en airconditioning, later gevolgd door installatie van datanetwerken en telecomvoorzieningen. Het bedrijf groeide verder en richtte zich ook op grote nieuwbouwprojecten in de regio.

In 2005 werd het pand opnieuw te klein. Wisse Besloot toen het naastgelegen gebouw erbij te betrekken. Een stap die letterlijk en figuurlijk ruimte bood en biedt voor verdere groei.

Water ligt dus aan de basis van de werkzaamheden van Wisse Techniek. Daarom is in 2011 besloten om een afdeling op te zetten voor legionella beheersing. Deze afdeling is ondertussen uitgegroeid tot een volwassen afdeling met ervaren specialisten op het gebied van drinkwater of industriële toepassingen van water. Deze afdeling is ook BRL6010 gecertificeerd.

Neem contact op

DWT GroepVestiging Goes

Amundsenweg 13
4462 GP Goes

  • Komo Instal
  • Dekra BRL6010
  • VCA

Wilt u meer informatie of wilt u een afspraak maken?
Neem gerust contact op voor meer informatie.